Mange års erfaring checkmark-for-verification    Høj kvalitet checkmark-for-verification    Skræddersyet udestue checkmark-for-verification

Vi har svaret på dine spørgsmål, det eneste du skal gøre er at udfylde formularen og så ringer vi dig op.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vinterhave til de kolde vintermåneder

​Går du med et ønske om at få en ny vinterhave, hvor du kan sidde og kigge ud på en flot frostklar morgen? Det kan vi hjælpe dig med her hos Hogager Byg V/Bent Kaag. Vi har bygget vinterhaver for kunder i blandt andet Holstebro, Viborg og Herning, men kører ud i hele Jylland og kan helt sikkert også bygge din næste vinterstue. Vi tager altid hensyn til særlige ønsker og behov og kan skræddersy et tilbud til dig.

Hvad er en vinterhave?

En vinterhave minder på mange måder om en udestue eller havestue, hvor formålet som regel er at forlænge den tid, hvor man kan sidde ”ude”, med en måned eller to. En vinterstue er nærmere tiltænkt som en form for drivhus, hvor man også kan sidde om vinteren.

En vinterhave kan have mange konstruktioner. Den kan bygges uden et egentlig fundament, for eksempel oven på en eksisterende terrasse. Vi har de seneste år oplevet, at mange ønsker, at deres vinterstue mere bliver en form for tilbygning, hvor ydervæggene laves i glas. Her kan det være fordelagtigt at investere i energivinduer, da en glastilbygning ellers kan være dyr at varme op.

Vi har også erfaring med at bygge blandt andet overdækkede terrasser og udebygninger med foldedøre både til hus og have. Vi bygger for både private og erhverv samt i små og store formater. 

​Hvad koster en vinterhave?

Prisen på en vinterhave er meget varierende. Det kommer helt an på jeres ønsker til havestuen. Vi kan bygge havestuer i flere materialer lige fra træ, mursten, glas eller noget fjerde. Prisen vil dog selvsagt afhænge af blandt andet størrelsen og de materialer, I vælger. Ønsker du at have en ekstra godt isoleret vinterhave, vil det muligvis også hæve prisen.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vil du gerne vide mere om, hvilken vinterstue vi kan lave til dig, så kontakt os på telefonnummer 97 46 85 88 eller på e-mail post@hogagerbyg.dk og få et uforpligtende tilbud på din næste vinterstue. Vi er altid klar til at svare på eventuelle spørgsmål, du måtte have.

Kontaktinfo

Hogager Byg v/ Bent Kaag

CVR: 77690514

Telefon: 97 46 85 88

E-mail: post@hogagerbyg.dk

Adresse: ​Langgade 42, 7500 Holstebro