Mange års erfaring checkmark-for-verification    Høj kvalitet checkmark-for-verification    Skræddersyet udestue checkmark-for-verification

Vi har svaret på dine spørgsmål, det eneste du skal gøre er at udfylde formularen og så ringer vi dig op.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Udskiftning af vinduer og døre til din bolig

Er dine vinduer eller døre ved at være slidte, så kan det være en god idé at få en udskiftning af vinduer og døre. Ofte er det ikke kun et flottere resultat, du ender op med, men også et resultat, som kan give dig store besparelser på din varmeregning. Hogager Byg V/Bent Kaag holder til i Holstebro nær Viborg, men hjælper med montering af vinduer eller døre i hele Jylland.

Udskiftning af vinduer og døre giver en bedre isolering

Når vi installerer nye vinduer i din bolig, så anvender vi altid lavenergiruder. Ved at isætte lavenergiruder i dine vinduer, så får du automatisk vinduer, som isolerer bedre. Ved at få en udskiftning af vinduer, som isolerer bedre, så vil du kunne se en tydelig besparelse på din varmeregning, da der med de nye vinduer ikke vil ryge lige så meget varme ud som følge af, at vinduerne ikke slutter tæt.

Kom og find dine nye døre og vinduer hos os

Hos Hogager Byg finder du en stor udstilling af vinduer og døre, sådan at du selv kan vælge vinduer efter mål, hvilke type af døre og vinduer, som du synes bedst om. 

​Har du svært ved at beslutte dig, så hjælper vi dig gerne med gode råd og vejledning til, hvilke typer af vinduer og døre, du skal vælge, sådan at de passer bedst ind i husets stil. Når du har valgt de døre, som passer til dit hus, så kommer vi gerne og hjælper dig med monteringen.

Få informationer om dine nye vinduer i dag

Har du brug for yderlige informationer om din udskiftning af vinduer og døre eller har spørgsmål, som hvad koster udskiftning af vinduer og døre, så kontakt os i dag og få rådgivning eller en pris.

Hør mere om vores udvalg af døre og vinduer i Holstebro nær Viborg i Jylland ved at ringe til os på telefon: 97 46 85 88 eller sende os en besked via vores kontaktformular eller e-mail:post@hogagerbyg.dk, hvor du også kan få hjælp til priser eller vejledning. 

På Langgade 42 har vi udstilling hvor vi har 3 forskellige udestuer opstillet, samt vinduesudstilling.​

Kontaktinfo

Hogager Byg v/ Bent Kaag

CVR: 77690514

Telefon: 97 46 85 88

E-mail: post@hogagerbyg.dk

Adresse: ​Langgade 42, 7500 Holstebro