Mange års erfaring checkmark-for-verification    Høj kvalitet checkmark-for-verification    Skræddersyet udestue checkmark-for-verification

Vi har svaret på dine spørgsmål, det eneste du skal gøre er at udfylde formularen og så ringer vi dig op.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Glastilbygning bygges med stor erfaring

​Står du og skal have lavet en ny glastilbygning, så kan vi hos Hogager Byg hjælpe dig godt på vej. Vi har stor erfaring med levering og montering af glastilbygninger, hvorfor du trygt kan vælge os til at lave opgaven for dig. Vi laver tilbygninger i glas i Holstebro nær Viborg og resten af Jylland, og vi kan eksempelvis hjælpe dig med tilbygninger i glas som:

  • Vinterhaver
  • Udestuer
  • Terrasser
  • Orangeri
  • Karnap
  • Hus-i hus løsninger

Med en tilbygning i glas vil du kunne få mere lys og luft i din bolig, samt få mere plads i til at realisere din drømmebolig.  

Glastag eller glasvæg til din glastilbygning?

En glastilbygning kan bestå af mange forskellige ting. To af de mest populære løsninger er at få lavet et glastag eller en glasvæg. De ruder, der bruges er alle lavenergivinduer.

Derudover, så er alle glas til taget lavet som lamineret glas, hvor et stykke plastikfilm er sat imellem de to ruder for at forhindre, at glasset splintrer. Når vi laver en glastilbygning, så kommer ruderne med aluminiumsrammer i den side, som vender udenfor og med trærammer på indersiden af ruden.​

Byg-selv eller få glastilbygningen monteret

Når du vælger at købe en glastilbygning gennem os, så kan du vælge selv at montere den. Har du ikke behov for at kaste dig ud som handyman, så hjælper vi dig gerne med monteringen af din nye glastilbygning. Kontakt os og få en god pris på en tilbygning i glas, eller få inspiration til den rette løsning til dig.

Hvis du har brug for mere information omkring, hvad vi kan tilbyde i forhold til glastilbygninger, så skal du være velkommen til at kontakte os.

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din arbejdsopgave. Kontakt os ved at udfylde vores kontaktformular eller ringe til os på telefon 97 46 85 88

Kontaktinfo

Hogager Byg v/ Bent Kaag

CVR: 77690514

Telefon: 97 46 85 88

E-mail: post@hogagerbyg.dk

Adresse: ​Langgade 42, 7500 Holstebro