Mange års erfaring checkmark-for-verification    Høj kvalitet checkmark-for-verification    Skræddersyet udestue checkmark-for-verification

Vi har svaret på dine spørgsmål, det eneste du skal gøre er at udfylde formularen og så ringer vi dig op.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

De bedste udestuer i Jylland fås hos Hogager Byg!​

I snart 30 år har vi leveret udestuer til private i Jylland og på øerne. Det er energi-rigtige udestuer i bedste kvalitet med markedets flotteste finish. Ring til Hogager Byg for håndværk, der holder!

Udestuer til private i Jylland og på øerne er et speciale hos Hogager Byg. Over 1.000 udestuer er det blevet til gennem de sidste snart 30 år – og ligeså mange tilfredse kunder.

Udestuer i færdiglavede elementer til Jylland og øerne

Udestuerne leveres i færdiglavede elementer, dvs. tagsektioner, spær, udhæng mv. leveres malet og færdigmonteret fra vores tømrer- og snedkerværksted.​

Byggeri i færdiglavede elementer har flere fordele:

  • Udestuen kan lukkes og monteres i løbet af 2 dage – dvs. risikoen for regn- og vandskade er minimal
  • Udestuen kan sættes op af en ufaglært person – det er tilstrækkeligt, hvis du har ’fingrene skruet rigtigt på’
  • Udestuen får et flottere finish – fx er spær fræset sammen fra værkstedet uden brug af synlige skruer og beslag

Udestuer fra Hogager Byg leveres som samlesæt, men det er en løsning, der i allerhøjeste grad kan tilpasses den enkelte bolig.

Det gælder både i relation til brug, opvarmning og energidygtighed, men naturligvis også i forhold til størrelse. Typisk leverer vi udestuer i størrelsesordenen 15 – 25 m2.

Du vælger selv, om vi skal montere udestuen for dig – eller om du vil gøre det selv. I begge tilfælde får du byggeri, der holder. Vi har ingen nævneværdige reklamationer haft, siden vi startede i 1985.

Sådan laver vi udestuer i Jylland

Proceduren er, at du fortæller os om dine behov i telefonen, hvorefter vi giver dig et indlede bud på pris og på hvordan vi kan hjælpe dig.

Derefter kommer vi ud og kigger på dit hus. Vi måler op og aftaler alt vedrørende størrelse, isolering, døre og vinduespartier

Dernæst sætter vi os til tegnebrættet. Når tegningerne er godkendte og detaljerne er på plads, vil du modtage en ordrebeskæftigelse med leveringsuge og en fast pris.

Typisk tager det 2 dage fra at montagen går i gang til, at din udestue står klar.

Interesseret i at høre mere?

Ring til Hogager Byg, hvis du allerede nu kunne tænke dig at bestille et besøg – eller hvis du har spørgsmål til dine muligheder for at få den udestue, du drømmer om.

Ring på 97 46 85 88

Vi har leveret udestuer til private i Jylland i snart 30 år.​

Kontaktinfo

Hogager Byg v/ Bent Kaag

CVR: 77690514

Telefon: 97 46 85 88

E-mail: post@hogagerbyg.dk

Adresse: ​Langgade 42, 7500 Holstebro