Mange års erfaring checkmark-for-verification    Høj kvalitet checkmark-for-verification    Skræddersyet udestue checkmark-for-verification

Vi har svaret på dine spørgsmål, det eneste du skal gøre er at udfylde formularen og så ringer vi dig op.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmaprofil

​I år 2015 har tømrer firmaet Hogager byg eksisteret i 30 år, med speciale i døre og vinduer, samt udestuer.

Bent står for kreativitet, fremdrift og passion for huse

År med fart på

Hogager byg startede deres første år på et lille værksted der lå bag deres nedlagte ejendom på Abiltholt-Hedevej i Hogager.Men pladsen blev snart for trang, så de erhvervede sig hurtigt et telt på 120m2, der blev placeret midt i Susannes køkkenhave. Nu skulle der samles i sektioner, for idéen var at lave så meget klar hjemme i telte som muligt. Det indebar at man kun skulle bruge en dag til montering ude ved kunden. Så her var det med at holde tungen lige i munden, med tilrettelæggelsen af ugens udestuer. I 1986 og 1987 var der fart på, tre udestuer i ugen. der blev monteret om mandagen, tirsdag blev den næste lavet klar til montering om onsdagen og torsdag blev der så igen lavet yderligere en klar til montering om fredagen. Weekenden gik med at tage ud til kunderne for at lave opmålinger til deres nye udestue, derefter hjem i teltet for at få lavet mandagens udestue klar. Personalet var nærmeste familie på dette tidspunkt, Susannes to brødre og en svoger var dem der var med til at få det hele til at klappe i disse år.

Fast tag over hovedet igen

Teltet på Abilholdt-Hedevej var blevet for småt, og det kunne igen være rart med fast tag over sig, især om vinteren. Derfor købte Bent Og Susanne Kaag et stykke jord i udkanten af Hogager i 1987, og var rigtig ivrige med at få bygget deres nye værksted på 400m2 som snart stod klar, med udstillingerne af de modeller der var mest efter spurgt. Denne ide til at lave en byggeudstilling, var så kunderne kunne blive inspireret til deres nye udestue. For Bent var det vigtigt at udestuen ikke blot var funktionel, men at den også passet til kundernes huse, derfor var det vigtigt for ham at vise dem flere måder på hvordan en udestue kunne bygges

Pool udestuer

I 1989 var tiden kommet til at lave udestuer med pool. På det tidspunkt, valfartet tyskerne til vores sommerhus områder. Og i takt med at de begyndte at stille flere krav til de sommerhuse de ville leje, fik Bent en smart ide. Man kunne jo bare udbygge sommerhuset med en udestue med pool, så blev den opgraderet til en luksus sommerhus. Sådan en pool udestue var de nød til at få i deres udstilling i Hogager, det var ikke kun deres egne tre børn der fik stor glæde af den. Byens børn der havde lyst var velkommet til en tur i poolen, sågar har Bent og Susanne hørt at der var indbyggere i Hogager der engang i mellem tog aften svømmetur der. Udestuerne var aldrig låst, for det skulle jo være sådan at hvis der kom nogle interesseret forbi, var der åben.

Huse man ikke kan lade være

Når man er håndværker, har man nok en svaghed for gamle huse der trænger til en kærlig hånd. Det har Bent og Susanne oplevet flere gange, at de ser et hus der er til salg, og så ruller det med masser af ideer om hvordan huset kan komme til at blive. Især gamle huse med noget sjæl og hvor charmen er blevet forsømt, har de ikke kunne stå for. Det første hus de købte til vider salg var en gammel hus i hjertet af Holstebro. De ringet til ejendomsmægleren, der var mange der var skrevet op til at de gerne ville købe dette hus. Derfor blev de også lidt forbavset, da han en dag ringede og sagde, at det var deres hvis de stadigt ville have den.

Der var ingen betænknings tid, der blev sagt ja med det samme. Nu gik den næste 2 - 3 år med at endevende den lille by hus, alt fritid gik med at sætte den i stand, efter de tegninger og ideer de havde. Samtidigt med at spændingen steg, om det var noget der kunne sælges igen. Der var op til flere væddes mål i gang, om hvordan det ville gå den lille by hus. Heldigvis tabte Bent, og fik solgt huset uden problemer.

2014 blev en omlægnings år, hvor de gik fra at havde ansatte til at havde ingen faste på lønningslisten.Der er så i stedet blevet inversteret i en ny Smartlift til løft af store tunge vinduspartier, samt udestue

Sektioner og limetræ.​

2015 er Bent klar igen med ny model udestuer som de har gjort de sidste to år. Denne model er med foldedøre i hele facaden, så den kan bruges som traditionel udestue/ tilbygning men også som en dejlig overdækket terrasse på de varme dage.

Udstillingen i Hogager består pt. af 3 udestuer, samt lille vindusudstilling. Græsset omkring udestuerne er blevet plantet til med træer, så det med tiden kan blive en lille oase med blomster og frugttræer.

De var rigtige glade for at bo i Hogager ude ved skoven, hvor de kunne gå turer og plukke friske svampe, men Struer og vandet trak, for det kunne man sejle på, og her har de fundet en rigtig dejlig sted at bo, Tæt ved byens gågade og fjorden, blandt rigtigtige flinke mennesker.

Kontaktinfo

Hogager Byg v/ Bent Kaag

CVR: 77690514

Telefon: 97 46 85 88

E-mail: post@hogagerbyg.dk

Adresse: ​Langgade 42, 7500 Holstebro